Brug GPS sporing til at finde din bil

Der er rigtig mange danskere, som er begyndt at investere i GPS tracker til deres bil. Biltyveri er blevet et hyppigere problem og ifølge statistikker kan man klart se, at det er de dyre luksusbiler, som der bliver stjålet flest af. En GPS tracker er en god investering, hvis man gerne vil kunne føle sig sikker. GPS`ere er mest kendte som navigationssystemer til at finde frem til destinationer, men kan også hjælpe med at finde frem til bilen i forbindelse med biltyveri.

Værd at vide om GPS sporing:

Der er mange forsikringsselskaber som er begyndt at kræve, at dyre biler er udstyret med en GPS tracker. Det er ikke dyrt at investere i en GPS tracker, og den er i din bedste ven, hvis din stjålne bil skal findes. Selvom man får stjålet sin bil, så vil der altid være en selvrisiko, som man skal betale. Der er mange som vælger den flytbare GPS tracker, da man selv kan bestemme hvor den skal placeres i bilen. Det er smart at man kan gemme den af vejen, når bilen holder stille. Hvis bilen skulle blive stjålet, så har tyvene ikke mulighed for at vide, at GPS trackeren sidder der. Tyve kan nemt fjerne GPS trackeren fra bilen, så politiet ikke har nemt ved at finde bilen. De fleste GPS trackere er tilkoblet bilens batteri således, at den bliver opladet når man kører. På denne måde skal man ikke bekymre sig om at oplade den. GPS trackere er ikke særlig dyre. Man kan købe en god GPS tracker for 1000-2000 kr.

Fordele og ulemper:

Der findes både fordele og ulemper ved, at investere i en GPS tracker. Fordelene er, at man kan flytte GPS trackeren i bilen, den kan oplade automatisk, man kan finde vej, det er en billig investering og man kan finde bilen, hvis den skulle blive stjålet. Ulemperne ved GPS tracker nogle af modellerne ikke kan tilkobles bilens batteri, og dermed skal man huske at oplade den selv. Der er ikke mange ulemper ved en GPS tracker, da den udelukkende er med til at hjælpe bilisten i trafikken. Tjek det store marked ud af GPS trackere og find din variant på følgende hjemmeside  livegps.dk

 

Back To Top