Få uforpligtende salgsvurdering af ejendomsmægler og find ud af, om det er nu, du skal sælge

Hvis du bor i Risskov ved Aarhus, kan det være, at du går med tanker om at sælge dit hus. Det er da også et rigtig godt tidspunkt at gøre det på. Priserne er høje, og det er nemt at komme af med en bolig. Hvis du overvejer at sælge, er det rart, hvis du ved, hvor meget du kan få for dit hus, inden du sætter det til salg. Måske kan du ikke få så meget for det, som du tror. Så kan det måske betale sig for dig at vente. Måske kan du få meget mere for det, end du tror. I det tilfælde handler det jo bare om at sætte huset til salg.

Der er mange ejendomsmæglere med forstand på Risskov, der kan tilbyde dig en gratis salgsvurdering af dit hus. På den måde kan du finde ud af, om det er nu, du skal sælge eller ej. Når du får en gratis vurdering, behøver du ikke at betale for den. Du behøver faktisk ikke engang at sætte dit hus til salg gennem den mægler, selvom det selvfølgelig er god skik at gøre det.

Vær opmærksom på ting, der kan få prisen på dit hus til at stige

Hvis du gerne vil have flere penge for dit hus, end det, som ejendomsmægleren har vurderet det til, er det en god ide, at du tager en snak med ham eller hende om, hvad der kan gøre, at du kan få flere penge for det. Det kan for eksempel være i forhold til, at du laver nogle forbedringer på huset. Du bør selvfølgelig være opmærksom på, at prisen på forbedringerne ikke kommer til at overstige, hvad du kan forvente at få for dit hus.

Derudover kan der også være faktorer uden for huset, der kan gøre, at prisen på det vil stige. I Risskov er det for eksempel letbanen, der snart åbner. Den vil gøre det endnu nemmere og hurtigere at komme ind til midtbyen med offentlig transport, og det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at tjene nogle flere penge på dit hus. Når du får lavet en salgsvurdering, er det derfor en god ide at spørge ejendomsmægleren, om du kan regne med at få flere penge for huset, hvis du venter med at sælge det, til letbanen er åbnet. Læs mere på https://danbolig.dk/butik/risskov

Back To Top