Hvordan virker kompressionstights?

Kompressionstights er noget, som du benytter dig af i forbindelse med løb. Dette kan være løb udenfor, ligesom at det kan være løb inden på håndboldbanen. Kompressionstights gør, at du har mulighed for at presse dig selv ekstra, da de ligger pres på dine muskler, på de helt rigtige steder.

Når du tager dine kompressionstights på, vil du kunne få en forøget blodcirkulation. Dette er kun sundt for dig, og der er ikke nogle dårlige bivirkninger ved at benytte dig af kompressionstights. Når du har en øget blodcirkulation, vil du dit komme hurtigere rundt i din krop, hvilket betyder at ilten kan komme ned til dine muskler.

Derudover kan de også hjælpe dig med at restituere markant bedre efter træning. Dette skyldes stadig, at du har en bedre blodcirkulation end normalt, og at ilten derfor fortsat kommer hurtigt rundt i din krop. Hvis du elsker at tage lange træningspas til håndbold, og vil det være en god idé at investere i kompressionstights, da de gør dig hurtig klar til at tage næste træningspas.

Før i tiden var det kun motionister, som begyndte at bruge kompressionstights. Går du til håndbold, og vælger du at bruge kompressionstights har du dog en fordel, som ingen af dine modstandere har – nemlig din restituering.

Når alle andre er trætte på banen, har du mulighed for hurtigt at lave en dribling, ligesom at du har mulighed for at lave kontraer. Selvom du ikke er den bedste spiller på banen, har du mulighed for at udmærke dig og gøre dig populær hos dig selv, dine venner og din træner. Har du tit forældre eller andre med ude og se dig spille, vil disse ligeledes være stolte af dig.

Screenshot_4

Sådan virker kompressionstights i detaljer

Selvom det er svært at forklare hvordan kompressionstights virker, har vi givet det et godt forsøg her. Først og fremmest vil kompressionstights være med til at ligge et tryk på dine muskler, da det er sådan at vi forbedre dit blodomløb.

Udover at få ilten til hurtigere at komme rundt i din krop, vil det også være med til at fjerne affaldsstoffer. Nogle af de affaldsstoffer, som du får fjernet er mælkesyre. Mælkesyre er ofte det du producerer når du træner indtil du får ondt. Du fjerner derfor smerten ved at spille håndbold, hvilket gør at du kan presse din krop ekstra meget.

Da de har lagt dette tryk på dine muskler, kan du også være sikker på at dine muskler ikke bevæger sig forkert. Udover at give dig en fordel på banen, forebygger de også skader og andre ubehagelige smerter, som man kan få når man spiller håndbold.

Effekten afhænger af dig selv

Selvom det kunne være rart med et endeligt svar på hvor meget kompressionstights virker, er det op til dig som person. Mange tror ikke på at kompressionstights virker, og selvom de aldrig har prøvet dem, taler de negativt om dem. Dem der har prøvet kompressionstights ved dog at det virker, ligesom at de ved at effekten kan være høj.

Hvis du gerne vil finde ud af hvor meget kompressionstights kan gøre for dig, skal du prøve at tage tid på hvor lang tid du kan træne med kompressionstights, og hvor lang tid du kan træne uden kompressionstights. Lad dog vær med at tage denne test lige efter hinanden, da du vil være træt af den første test. Har du nogle venner, som har prøvet at bruge kompressionstights, kan du ligeledes høre dem af hvad de synes. Personlige erfaringer er altid godt – og så kan de samtidig fortælle dig hvor de har valgt at købe deres kompressionstights, og om det var et godt sted at købe dem.

Back To Top