Luft til luft varmepumpe til energioptimering

Med den smarte luft til luft teknologi vil din elregning falde. Teknologien udnytter den kolde luft udenfor og veksler den med den varme luft i dit hus. Dette vil være nyttigt en varm sommerdag, hvor man vil holde en pause fra solen. Pumpen kan i visse tilfælde være nyttigt i huse med en høj luftfugtighed. Den vil jævne temperaturen udenfor og indenfor, og dermed vil der ikke ske en kondensering i væggene. Dette er også fordi temperaturen er konstant.
Pumpesystemet er en investering med et højt afkast i form af en mere miljøvenlig løsning, og en reduceret elregning. Pumperne har eksempelvis en højere effektivitetsgrad end el-radiatorer. Det næste skridt kunne være at afskaffe sin varmtvandsbeholder, og udskifte den med en gennemstrømningsvandvarmer eller en varmeveksler. Mange husejere har allerede reduceret deres strømforbrug ved en sådan energioptimering.

4629658452_12c3717f49_b

Luft til luft varmepumper i enhver bolig

Pumperne kan anvendes i enhver form for boligtype – alt fra lejligheder til store villaer. Pumperne installeres på en væg, og kan altså placeres efter behov, smag og praktiske hensyn. Varmepumperne fås i forskellige udgaver i forhold til styrke, udseende og størrelse. Læs mere her og find frem til den løsning som vil passe dine behov og muligheder bedst. Det er samtidig en god ide at forhøre sig hos en professionel, for at blive i stand til at træffe den helt rigtige beslutning.

Back To Top