Med en professionel landskabsarkitekt, kan man få det meste ud af sin have

1155197763_bc529812a1_bSå længe man har små børn, kan det virke praktisk, at ens have er bestående af udelukkende græsplæne. Der er god plads til at løbe rundt og lege, og de færreste børn behøver egentlig mere. Alligevel kan man som forældre også have lyst til at enten forkæle sine børn med forskellige rekvisitter i haven, der gør det sjovere at være i haven eller et hemmeligt spot, hvor mor og far kan slappe af i solen. Det kan være svært at finde den perfekte balance, og enten vil haven udelukkende være præget af plastik legehuse fra fætter BR eller smukke blomster haver. Her er en landskabsarkitekt den mest kvalificerede hjælp at finde.

 

At finde den perfekte blanding af børnevenlig græsplæne og smuk have handler om at kombinerer de to. Man kan for eksempel få lavet et smukt bålsted, som kan bruges hos både børn og voksne. Derudover vil det være klart at foretrække, hvis legehuset i høj grad kan matche den originale bolig, hvilket vil give den en mere naturlig plads i haven. Når det handler om at implementerer bed og planter i haven, så er en sikker venner frugttræer og bærbuske. Her kan man dekorerer haven med noget, som børnene også får noget ud af, dermed kan man faktisk lave aktiviteter for børnene, der inkluderer havearbejde.

 

En landskabsarkitekt kan lave en have, der er spændende hele året

Den største udfordring man står overfor, når man skal have lavet sin have, er, at man let kommer til at tilpasse haven en årstid. Dette gælder både børnenes haven og de voksnes have. Hos børnene er det vigtigt ikke kun at lave aktiviteter, der kan udføres om sommeren. Her er et solidt gyngestativ for eksempel et redskab, der kan virke underholdene hele året, mens sandkassen ikke kan bruge i løbet af vinterperioden. I havens flora er det også nemt at komme til at plante udelukkende sommerblomster. Dette vil resultere i en gold have resten af året. Derfor skal man spredt udover hele haven, så den aldrig er død.

Back To Top