Seniordating – kærlighed kender ingen alder

Du skal aldrig give op på kærligheden ligegyldigt, hvor højt op i alderen du er kommet. Kærlighed kender ingen alder, og det er aldrig for sent at lede efter den helt store kærlighed.
Seniordating bliver mere og mere populært, og det er i dag ikke mere unormalt, at to ældre personer tager på en date, som hvis to yngre mennesker tager på en date.

Du har allerede taget det første skidt ved at læse starten af denne artikel, og derfor er du allerede godt på vej. Denne artikel kan hjælpe dig til at tage det næste skidt ved at fremlægge muligheden for at finde den bedste datingside til seniordating og ved at give dig gode råd til færden på nettet og oprettelsen af din datingprofil.

 

Hvordan finder du den perfekte datingside?

 

Den perfekte datingside er en meget subjektiv ting, det handler i høj grad om hvilken hjemmeside, som passer bedst til din personlighed og din målgruppe. Du kan med fordel overveje disse spørgsmål:

 • Leder du efter en stor hjemmeside med flere hundrede tusinde medlemmer?
 • Leder du efter en lidt mindre datingside?
 • Skal der være en aldersgrænse? Og hvor høj skal denne grænse være?
 • Hvad er vigtigst for dig pris eller kvalitet?

Når du har tager stilling til disse overvejelser, så er du nået en hel del tættere på at finde den perfekte side til seniordating, men hvad gør du så herefter?
Du kan for eksempel kigge på en oversigt over de bedste datingsider på Datingpilot.dk, hvor du kan finde den side, som passer perfekt til dine kriterier og præferencer.

 

Opret en datingprofil – Hvordan?

 

Når du har valgt den perfekte datingside for dig, så mangler du blot at oprette en profil. Men hvordan skaber man en god datingprofil? Det har denne artikel to gode råd til.

 

 • Sælg dig selv.
  – Du kan med fordel kigge på datingprofilen som en afslappet jobansøgning. Det er vigtigt, at du fremhæver dine gode kvaliteter og dine interesser. Du skal altså sælge dig selv på dine positive kvaliteter.
  En anden måde, hvorpå du kan sælge dig selv, er ved at finde et godt billede, som kan pryde din profil. Billedet er ofte det første, som man ser på en datingprofil, og derfor er det her, hvor du først og fremmest skal sælge dig selv.
 • Vær ærlig.
  – Selvom du sælger dig selv, så er det stadig vigtigt at være ærlig. Dette gælder i lige så høj grad for datingprofiler, som det gør for dit CV. Det hjælper ikke noget, at du skriver på din profil, at du har en dyr bil, og at du spiller på diverse instrumenter, hvis dette ikke passer. Ærlighed er også essentielt, når man taler om dit profilbillede. Vælg et billede, som højst er et par år gammelt, og vælg for guds skyld et billede af dig selv.

Så hvis du blot er dig selv samtidig med, at du er ærlig, så skal det hele nok lykkedes.

 

Pas på dig selv – du når langt med sund fornuft

Når man befinder sig på internettet, så er der nogle faldgruber, som man kan undgå at falde i, og denne artikel vil gerne hjælpe dig med at passe på dig selv gennem tre gode råd.

 • Pas på dine personlige informationer.
  – Undgå at give for mange informationer på din profil, dette kan for eksempel være informationer som: Adresse og telefonnummer.
 • Hold det første møde på et offentligt sted.
  – Dette skaber sikkerhed for begge parter, og hvis det går godt, så kan I mødes en anden gang på et mere privat sted.
 • Brug din sunde fornuft.
  – Det er meget simpelt at passe på sig selv, hvis blot man tænker sig en smule om.
Back To Top