Yes! Gavekort til Massage!

Goddag kære læsere!

Det er godt nok da bare en lækker dag i dag. Det kan godt være at vejret er noget af det koldeste jeg har oplevet, men det er en meget smuk dag alligevel 🙂

Derudover er det en rigtig god dag, fordi min kære moder har fødselsdag. Jeg elsker bare at finde gode gaver til min lille mor, for hun bliver altid så super glad. I år tror jeg faktisk at jeg har overgået mig selv, og fundet på den bedste gaveidé til min mor. Nu tør jeg godt skrive det herinde, for jeg ved at hun ikke kan finde ud af at bruge computere, så der er ingen chance for at jeg ødelægger overraskelsen for hende. Nå, men jeg har været ude og finde et gavekort til massage – se her. Og det skal min lille mor have!

Jeg ved at hun for nogle år tilbage snakkede en del om massage, og om hvor dejligt hun synes det er, men ikke havde råd til at få det. Det kan også godt være lidt pebret at få massage her i Danmark, men det er nu altså bare så super dejligt.

Nu håber jeg bare at hun bliver rigtig glad, og så skal vi have masser af kaffe og kage senere.

Vi ses 🙂

 

Back To Top