En blikkenslager skal fixe vasken

Ja, jeg har lidt problemer med min håndvask, hvorfor jeg har brug for, at der kommer en blikkenslager til Odense og kigger på det. Det vil jeg meget gerne have, for det er sådan noget, som jeg overhovedet ikke har forstand på selv. Det er jo ellers sådan nogle ‘do it yourself’-tider, men jeg har bare overhovedet ikke forstand på den slags ting, så det vil jeg lade andre om. Det er nok ikke en god idé at gå igang med selv, hvis jeg overhovedet ikke har det mindste forstand på det. Jeg risikerer jo at fylde hele huset med vand, hvilket ikke er noget, som jeg har lyst til overhovedet. For det er jo nok ikke noget, som forsikringen dækker, når det er selvforskyldt, vel? Det vil jeg ikke mene. Men det kan jo være. Ej okay, jeg tror, det er bedre, hvis jeg lader professionelle om det alligevel.

images

Nå, men ellers så vil jeg bare lige sige, at jeg har mødt en rigtig sød pige, som jeg er helt vild med, hvorfor jeg har tænkt mig at invitere hende på en lille date. Måske bare ud og fodre nogle ænder eller noget i den stil. Ikke noget vildt. Det kan jeg godt sige jer.  vvs i Odense kan også her: http://vvs3tilbud.dk/odense

Vil lige gå en tur og tænke lidt over, hvilken date, som jeg skal invitere hende på. Det plejer at være, når jeg går en tur, at jeg får de bedste idéer, og det har jeg brug for lige nu. Vi ses herinde igen inden længe.

Back To Top