Udlejning af stole til fest

Jeg skal holde mig en stor sommefest, men jeg har ikke lige alt det, der skal til for at holde sådan en fest, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil kontakte en virksomhed, som har at gøre med udlejning af stole og en masse andet, som man skal forbruge i forbindelse med at sådan en fest skal løbe af stablen. Det kunne nemlig være alt for fedt, hvis det lige blev en realitet, alt det der. Det er en ting, som er helt sikkert.

103-27092013080812

Grunden til, at jeg vil holde mig sådan en fest, er fordi, at jeg fylder år, og det bliver bare godt. Kan I gætte hvor mange år, jeg fylder? Det er nemlig rigtigt… 25 år. Og det er jo helt vildt, for det er et kvart år hundrede, og det er altså noget, som man godt kan være lidt stolt af, synes jeg. Jeg er normalt ikke typen, der går så meget op i at fejre mig selv, men denne gang synes jeg virkelig, at der er noget at fejre. Og man behøver jo ikke altid at være den der beskedne type. Det er en ting, som er helt sikkert. Man skal også huske at tænke på sig selv engang imellem.

Nå, men jeg vil gå over og handle lidt ind, for jeg er virkelig sulten, og jeg har umiddelbart ikke lige noget, som jeg kan spise til morgenmad. Det er lidt ærgerligt, for jeg er næsten flad – derfor køber jeg noget billigt.

Back To Top