Her får du den bedste trappevask i København

Jeg er ejer af en mindre ejendom på Amager i København. Jeg har længe gået og kigget efter en virksomhed som kan hjælpe mig vedligeholdelsen af ejendommen. Før i tiden stod jeg selv for alt vedligeholdelse. Dette indebære trappevask og rengøring af udearealerne. Men mange års arbejde har forsaget at jeg nu har fået slidgigt og ondt i ryggen. Derfor må jeg desværre nød til at trække stikket. Det er godt nok ikke med min gode vilje, men der er ikke så meget at gøre ved det.

 

P. Vesterholm rengøring var det rette valg for mig

Jeg hørte rundt omkring i miljøet om der var nogle der kunne anbefale en god ejendomsservice virksomhed. Men ved Torben har ikke bare en men flere ejendomme spredt rundt i København. Han nævnte at han benyttede virksomheden P. Vesterholm Rengøring. Han havde været supertilfreds med det stykke arbejde, som de udgjorde for ham. Derfor tøvede jeg ikke et sekund med at ringe til dem.

 

Sådan fungerer det

Ugen efter havde jeg et møde med PVR. De var rigtigt fleksible og det lykkedes for os at skræddersy en løsning til passer perfekt til min lille ejendom. Jeg har pt 3 lejere som lejer sig ind i tre lejligheder. Jeg har stadig min daglige gang i og omkring ejendommen, da pensionstilværelsen ikke helt passer mig. Derfor kan jeg med ro i sindet tilføje at det stykke arbjede P. Vesterholm Rengøring laver er tip top!

 

Ikke flere rygskader!

Jeg er supertilfreds med min løsning hos P. Vesterholm Rengøring. De sparer mig for meget arbejde og det sikrer også at jeg kan holde min krop i ro, efter et langt og fysisk hårdt arbejdsliv. Derfor vil jeg klart anbefale P. Vesterholm Rengøring hvis du skal have foretaget trappevask i København. De udfører også en række andre services, hvis du f.eks. skal have foretaget kontorrengøring i København.

Back To Top