Sommerferie – men hvad med hunden?

For mange hundeejere kan det være en udfordring at finde ud af hvad man skal gøre med hensyn til ens sommerferie. Valgret står altid mellem at tage din hund med sig eller lade vær. På den ene side ønsker man jo ikke at efterlade sin elskede hund og når det sker så starter ferien tit på en lidt trist måde, men på den anden side hvordan tager man den så med sig og hvor skal man tage hen, uden at gå for meget på kompromis med den ferie man gerne vil have?

Hele familien skal være samlet – også hunden

Ikke nok med at det er trist at skulle efterlade ens hund, når familien skal drage på sommerferie, så er det ofte også ret dyrt at få den passet. For det er de færreste der lige har noget familie eller nogle venner, som bare kan tage en hund ind i en uge eller to.

 

Mange familier med hund vil derfor foretrække hvis det var muligt at holde ferie hvor alle er samlet, også hunden.

Tag hunden med på køreferie

Skal man have hunden med sig på ferie, så er det nemmeste nok at tage på køreferie. Det er klart at man bør sikre sig at det sted man tager hen, tillader at man har husdyr med sig. Men det er ikke umuligt at finde forskellige ferieboliger, hvor dette er muligt. Det behøver sågar ikke engang kun at være Danmark man rejser til. Du kan også sagtens begive dig ud på en længere tur ned i Europa. Så du behøver ikke at give afkald på solens varme stråler, selvom hunden skal med på ferien.

 

Men for at en sådan køretur bliver både behagelig og sikker for alle, så bør du have et godt hundebur i bilen.

Sikkerhed frem for alt

Heldigvis findes der flere virksomheder som udelukkende sælger hundebure til brug i bilen. Faktisk er det muligt at indtaste informationer som bilens mærke, model og årgang direkte på hjemmesiden og så kommer den selv med de bure som det er muligt at installere i netop jeres bil.

 

En funktion som denne gør at du mindsker risikoen for at købe et hundebur online, for så at modtage det og det viser sig at være alt for stor til din bil.

 

Alt efter om du har en eller flere hunde, så kræver det selvsagt også forskellige former for bur. Men du kan hente masser af hjælp og ekspertise, når det kommer til valg af bur til din elskede hund, lige her.

 

Back To Top