Hold konfirmation i de rette omgivelser

Konfirmationen er for de fleste unge mennesker, som vælger at blive konfirmeret, en stor begivenhed. Det er et ritual, som markerer den unges indtræden i voksenlivet. Så er det også et ritual, som er et led i den kristne tro, hvor det unge menneske siger ja til Gud.

Netop fordi konfirmationen er sådan en særlig begivenhed, er det vigtigt, at der bliver gjort noget ud af dagen, og at den forløber på den helt rigtige måde. Læs med her og få nogle råd til, hvordan I kan gøre konfirmationsdagen til noget helt særligt.

De rette omgivelser

Når man skal fejre konfirmation, er der en hel del praktiske ting, som må være på plads. Man skal tage stilling til, hvor festen skal holdes, og hvem, som skal inviteres. Derudover er der også andre ting, som må besluttes. Dette er fx, hvilken mad I skal have at spise, og om der skal ske noget særligt på dagen.

Især omgivelserne er vigtige. Hvor skal konfirmationen holdes? Nogle holder konfirmationen hjemme. Dog kan man nemt her løbe ind i et pladsproblem, hvis man har planer om at invitere mange gæster.

Andre finder et smukt og roligt sted, som de lejer til konfirmationen. Her er der mange forskellige steder at vælge imellem.

Forberedelserne til dagen

Nogle af de steder, hvor det er muligt at leje lokaler til den helt perfekte konfirmation, er det også muligt at få serveret mad. I god tid før konfirmationen mødes I med dem, som skal lægge lokaler til og levere maden til konfirmationen. Sammen aftaler I en menu og taler om, om der er andet, som de kan være behjælpelige med.

En anden forberedelse, som er vigtig for, at konfirmanden får en skøn dag, er, at I får fundet det helt rigtige tøj til konfirmanden.

Back To Top