Billig blomster til alle

Brugskunst

Kærlighedens sprog

For mange kan det være svært at få DET sagt. Altså, det der med, at man elsker hinanden. Det er som om, man godt ved, man skal sige det, men når det kommer til stykket, så bliver det svært.

Blomsterbuketter er altid et hit, når man får dem. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Min mand behøver dog ikke at købe sig fattig, for man kan jo godt få billige blomster, uden at det koster en krig.

Her tænker jeg bestemt ikke på tankstationsbuketter eller blomster, man køber i den lokale dagligvarehandel, nej rigtige blomsterbuketter.

Holdbare blomster

Hos Crocca i Middelfart kan man faktisk finde både billige blomster og blomsterdekorationer til en rigtig skarp pris. De er helt sikkert ligeså holdbare og smukke som andre, men de koster ikke så meget. Og de er langt, langt bedre end de færdigbuketter, du kan købe på tankstationen eller i dagligvarebutikken.

Vi køber derfor ikke længere blomster de steder, men går til Crocca, hvor vi kan finde blomster til ethvert behov.

Her finder vi svævende planter, blomsterdekorationer og billige blomster i fine buketter. Buketterne findes faktisk i alle prisklasser. Både de mindre, men eksklusive til privat og så de meget større nærmest sammenplantninger, som vi er begyndt at bruge, når vi giver gaver gennem vores virksomhed. De vækker altid glæde og er noget andet end en kedelig flaske vin.

Billige blomsterHåndbundne buketter

Vi er begyndt at bruge blomster meget mere, end vi nogensinde har gjort. Både til fest, fødselsdage, højtider og som gaver.

Vi pynter gerne op ved spisebordet, når vi har gæster – og henter selv blomsterne i blomsterbutikken i Middelfart.

Ingen kan se, at det er billige blomster, fordi de altid er bundet med kærlighed. Uanet, om det er tulipaner, roser eller andre blomster.

Blomsternes levetid

Blomsterdekorationer og blomsterbuketter er håndbundne, og de er altid helt specielle.

De holder typisk i en til to uger, hvis man passer dem. Man kan faktisk mindst fordoble levetiden ved at drysse et par spsk. sukker og et par spsk. æblecider i vandet.

Skift vandet dagligt, og du vil opleve, hvordan de billige blomster og blomsterdekorationer pludselig holder sig meget længere.

Billige blomster til enhver lejlighed

For os er der ingen tvivl, om det er til jul eller påske eller en anden årstid, så er blomster, det man bør give eller selv købe.

Hvorfor købe billige blomster? Det skal man fordi, hvis man køber det rigtige sted, så holder de ligeså længe og længere som de dyre.

Sæt derfor glæden på bordet og vis kærligheden til hinanden.

Back To Top