Lav gavebog med citater om livet

At give en gave behøver ikke at være særlig svært. I nogle tilfælde kan det dog være meget svært og det gælder især hvis man ikke kender personen man skal give gaven. For så ved man ikke hvad personen kan lide og er til. Det kan dog også være, at man skal give en gave til en god ven, men alligevel ikke ved hvad man skal give. Det gælder for eksempel hvis man skal give en bryllupsgave. For det kan være, at det er ens ven, som skal giftes. Vedkommende som personen skal giftes med kender man dog slet ikke, og her vil man blive meget i tvivl om hvad man så skal give. Her er det for eksempel en ide at give en bog fyldt med citater om livet. Man kan få de øvrige gæster til at komme med nogle gode citater om livet, som man kan skrive ned.

Brug andres erfaringer og citater om livet i dit eget liv

Du kan sagtens lave en bog med citater når du er til festen. Det kræver blot, at du går rundt til folk og spørger dem. Her kan du enten selv skrive ned eller du kan spørge om de selv foretrækker at gøre det. De fleste har det fint med, at en anden person skriver dem ned. Så er det også mere personligt fra dig fordi, at det er din skrift der fremgår. Når du kommer til festen, for eksempel et bryllup, kan det dog være, at du foretrækker at nyde festen. Og i så fald er det ikke så fedt at skulle bruge tiden på at gå rundt til folk. Så kan du blot gøre arbejdet på forhånd. Så giver du også folk tid til at komme med nogle gode citater om livet, som de har tænkt over.

 

Du kan i god tid skrive til alle gæsterne. Du kan give dem et par uger eller et par måneder til at skrive et citat om livet. Det er en god ide at skrive til folk, at hvis ikke de selv ønsker at skrive noget kan de blot bruge et citat, som allerede er ytret. For det at skulle finde på noget selv kan være en stor opgave. De fleste vil foretrække at læne sig op af noget, som nogle andre allerede har sagt. Du bør dog understrege, at de skal skrive hvorfor de lige netop har valgt det citat, som de har valgt. For hvis der blot står et citat om livet i en bog er det ikke sikkert, at det giver så meget mening for brudeparret, som modtager bogen. Du kan også give et link til alle gæsterne, hvor de kan finde inspiration. På siden de-sjove-jokes.dk/ordsprog-om-livet kan de finde mange forskellige citater om livet, som de kan vælge at bruge hvis de ønsker det.

Citater om livet er den bedste gave

Hvis det er muligt kan du også sige til dem, der skal skrive i bogen, at de citater om livet, som der bliver skrevet gerne må handle lidt om kærlighed. For det er altid godt for et brudepar at få nogle gode erfaringer fra andre, der for eksempel har været gift i lang tid.

Back To Top