Leje hus med vennerne

Hejsa!

Så er det blevet torsdag, og hvilken dejlig en det er. Solen skinner stadigvæk for fulde gardiner, og ifølge vejrudsigten, så kommer det til at fortsætte på denne måde i dag og i morgen. Weekenden er dog en helt anden snak, men det har jeg ikke lyst til at tænke på.. Det kan jo selvfølgelig også sagtens nå at ændre sig. Jeg er begyndt at sætte mindre af min lid til vejrudsigter, for jeg synes tit at de ikke holder, så længe at de er mere end et par dage frem i tiden alligevel.

Her i dag skal jeg bruge lidt af min kostbare ferietid på at sidde på nettet, og kigge lidt på huse til leje på nettet. Jeg har talt med to venner, og vi er blevet enige om, at vi skal prøve at finde et hus sammen. Det kan godt være at det er fordi vi har set lidt for meget entourage, men det virker bare til at være så sjovt, at bo sammen med flere af sine venner i et hus.

Vi er som ikke kræsne som sådan, men det vil da helt sikkert være at foretrække et fedt hus, hvis det kan betales indenfor vores budget. Det får vi at se når vi sætter os sammen og kigger lidt efter dem. Overvej lige hvis vi nu kunne leje huse med swimmingpools og alt sådan noget jazz. Det ville virkelig bare være bomben. Jeg tror kun jeg har været i et par huse her i Danmark i hele mit liv, som havde privat swimmingpool, så det sætter vi ikke tankerne op efter, haha.

Nu vil jeg sætte noget kaffe over, for mine kammerater kommer nemlig her om lidt, og så kunne det være fedt, hvis lejligeden bare dufter af kaffe. Det ved jeg i hvert fald at jeg selv elsker at dufte til, når jeg kommer et sted hen.

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top