Vigtigt med ordenlig tyverisikring

Hej 🙂

Lige til at starte med vil jeg gerne lige fortælle jer, at jeg er begyndt at sjippe. Jeg er blevet rimelig hooked på det, og jeg glæder mig bare til at jeg bliver lidt bedre, for lige nu er jeg ikke ret god til det. Jeg har set nogle gode instruktionsvideoer om at sjippe, så nu skal jeg bare forbedres, så jeg rigtig kan komme i form med sjipning 🙂

Og så skifter jeg lige emne, for jeg har nemlig besluttet mig for at jeg skal have fat i noget ordenlig tyverisikring til huset, for det har jeg lagt mærke til nok er det der mangler mest. Jeg er begyndt at tænke meget over det, efter jeg ser alle de nyheder i fjernsynet omkring indbrud, og når mit hus har sådan nogle gamle låsesystemer og det, så er det hele tiden noget der ligger i baghovedet på mig, når jeg er ude af huset. Jeg har fået anbefalet nogle dygtige låsesmede, som kan komme og tage et kig på det, og fortælle mig, hvad jeg har brug for, og det er jo ret så herligt.

Her inden så længe skal jeg på arbejde, og jeg har tænkt mig at høre min chef, om vi egentlig har sørget for noget ordenlig tyverisikring for firmaet, for det er virkelig noget der er begyndt at være på mit sind hele tiden. Jeg tror det kom efter at jeg fik stjålet min cykel her for en måneds tid siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top