Lidt fra tænkeren

Heeeeeeeeej alle 🙂

Så bliver der igen blogget med energi og kærlighed. Jeg vil nogen gange ønske at jeg kunne gøre en større forskel, når det kommer til at passe på miljøet. Det gør ondt helt ind i mit hjerte, når jeg ser at folk kan være så ligeglad med vores fantastiske natur. Den måde at skove og meget andet bliver ødelagt til fordel for nye byggerier er kvalmende. At folk kan have lov til at bestemme over vores natur på den måde er over min forstand.
Jeg er så ked af at alt drejer sig om penge, og nogle selskaber bliver ved med at være ligeglade med hvor stor skade de gør på miljøet. Det kan godt være at vi er blevet meget mere obs på det de sidste mange år, men jeg synes stadigvæk at vi mangler at gøre en del ved det. Nu kan det godt være det bare er mig der er åndssvag, og beklager mig over noget, som jeg måske egentlig ikke har total meget indsigt i, for det vil jeg gerne indrømme at jeg ikke har. Det skal dog lige siges at jeg tror det er fordi der ikke er nok ærlighed omkring, hvad der egentlig foregår.

Okay, jeg tror egentlig bare jeg stopper mig selv her, for jeg fornemmer lidt, at jeg kommer ud på dybt vand. Jeg ville bare ønske at regnskove ville forblive som de er, og meget andet. Selvfølgelig er der absolut intet galt i at fældning af træer sker, da det kan være nødvendigt, men det kan jo heller ikke på nogen som helst måde sammenlignes med hvad der sker i de store regnskove rundt omkring i verden, hehe. Tak fordi I læste med. Jeg vil prøve at give lidt mere mening i mit næste indlæg.

 

Back To Top