Skulle man få sig en hund?

Hejsa alle sammen!

Golden retriever

Nu har jeg siddet herhjemme foran min computer måske lige en smule for lang tid nu. Jeg må hellere komme ud og få noget frisk luft. Det bliver nok en lille tur ud i den dejlige skov, som ikke ligger ret langt væk fra mit hus. Jeg bruger som regel rigtig meget tid foran min computer, og det kan godt være at bliver en lille smule for meget sommetider. Jeg glemmer af og til at komme ud og få noget frisk luft, hvilket jo egentlig er lidt synd. Ikke for mig, eller jo det er egentlig en skam ikke at komme ud og nyde den friske dejlige luft.

Læs om isolering

Nå, ja.. Det kunne være at jeg skulle få mig en hund. Jeg har altid tænkt på at det ville være ideelt med en hund, nu når jeg sidder og arbejder hjemme hver dag alligevel. Mit hus er ikke for lille til en hund, og jeg har også en rigtig god have med indhegning. Det hele er perfekt. Det kan blive min bedste ven. Lige siden jeg var helt lille har vi altid haft hunde i huset, og jeg har altid været rigtig glad for at have hund. Desværre kunne jeg ikke have hund da jeg boede i lejlighed, men jeg er for noget tid siden flyttet i hus, hvor jeg snildt kan have en hund. Samtidig med at jeg rigtig gerne vil have en hund, så vil det også være sundt for mig – er jeg sikker på. Jeg vil aldrig mere glemme at komme ud og få frisk luft, for jeg skal jo lufte hunden, hehe. Nu må vi se.. Jeg kunne godt tænke mig en golden retriever faktisk. Sådan en havde vi i huset da jeg var lille, og det var den sødeste hund man kunne forestille sig.

Back To Top