Ny Continental seng og livsstil

Hejsa!

Jeg læste lige en artikel som handler om hvad der sker i kroppen, efter at man har drukket sig en Cola. Det er alligevel ikke så rart at læse når, man lige som mig, er helt vild med at drikke den dejlige drik.

Nu kommer jeg nok lige til at have den i baghovedet hver eneste gang jeg får lyst til en cola. Jeg kan i hvert fald ikke få det ud af hovedet endnu. I har helt sikkert allerede set den artikel, for den flyder overalt på de sociale medier, så der er vist ikke nogen grund til at jeg også linker til den herinde.

Jeg har fra lige NU besluttet mig for, at jeg vil prøve at se om jeg ikke kan leve en smule sundere. Det første jeg godt kunne tænke mig her i min nye tilværelse som sund og rask er en ny seng. Jeg har fået at vide at continental senge, se her,  skulle være den ultimative soveoplevelse at man får med dem. Jeg er sikker på at hvis jeg skal begynde at have mere energi og overskud, så starter det hele med en ordenlig nattesøvn.

Jeg vil her senere i dag sidde og kigge efter nogle ordenlige løbesko, som jeg ved er vigtigt at have, når man nu starter op med at løbe. Det kan også være at jeg skal ned i en sportsbutik, hvor jeg kan få lavet sådan en test af mine fødder, så jeg kan få de rigtige sko, så det ikke ender med at jeg løber mine ben skæve eller sådan noget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top