Fede selskabslokaler i København?

Hejsa  og velkommen her til min blog.

Jeg har lige set en rigtig god musikvideo på internettet, men jeg kan ikke engang finde den igen. Det var vist nok en noget ældre sang, eller sådan lød det i hvert fald, og videoen så også lidt gammel ud. Nå, men jeg skal nok lige se om jeg ikke kan finde den når jeg kommer hjem på computeren igen. Lige nu sidder jeg på kontoret, og har kun lige en kort pause, hvor jeg kan skrive det her indlæg i, og så skal jeg tilbage til arbejde. Nu her når jeg slutter min pause, så skal jeg tilbage og finde nogle flotte selskabslokaler, som vi kan bruge her i weekenden. Vi er vist lige en smule sent ude, men det går nok. Det kunne i hvert fald have fedt, hvis vi lige havde en lille uges tid længere til at finde det helt rigtige. Heldigvis er jeg rimelig skrap til at finde de rigtige ting, så jeg er sikker på at jeg nok skal finde nogle rigtig fede selskabslokaler her omkring København!

Orh, jeg kan slet ikke vente til at jeg får fri i dag, for så skal jeg bare hjem og ligge og fede den. Jeg har lige fået en ny sofa her forleden dag, og den er slet ikke blevet sat ordenligt til endnu, så det er mit job de næste par dage. Så passer det heldigvis også perfekt med at der snart kommer Tour de France, for så kan den nemlig uden tvivl blive sat til, hehe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top