Problemer med bilen

Hey og velkommen til på bloggen. Hvad du så end laver herinde på en solrig fredag, skal jeg ikke blande mig i, for jeg sidder alligevel selv og skriver dette indlæg på en solrig fredag.

Jeg har lige haft nogle problemer med bilen her til morges, hvor den simpelthen bare nægtede at starte. Hvad der er galt med den, skal jeg ikke kunne sige dig. Den er bare død. Jeg er på ingen måde en nørd til biler, og aner faktisk slet overhovedet ingenting om motorer og sådan noget halløj, så jeg må ringe til en der har. Problemet deri er så bare at jeg ikke ligefrem har penge til det lige nu. Det kunne være rigtig lækkert og nemt bare at tage og lån penger på dagen. Det ved jeg så bare ikke helt om jeg kan nå, og det ender nok med at jeg må låne pengene af en bekendt i stedet for. Men jeg skal da lige undersøge det først i hvert fald.

 

Back To Top