Afsted i sommerferien

Hep hey derude 🙂

Jeg mener jeg talte i et tidligere indlæg, at jeg så en video omkring lave veje og mange andre ting i solceller. Det virker totalt smart i hvert fald. Det er i hvert fald min holdning, hvis du spørger mig. Hvad jeg måske er lidt skeptisk overfor, er om det overhovedet er muligt. Det virker i hvert fald på mig, som om det er lidt ønsketænkning. Men idéen er der, og den er god. Hvis den kan blive ført ud i live, så så jeg det rigtig gerne.

Det er også på tide for mig at kigge mig omkring på nettet efter billige biletter til en sommerferie. Jeg er begyndt at stoppe med at sætte mig op til en bestemt destination, for det virker altid som om at jeg aldrig kan finde de gode biletter til de steder alligevel. Nu er det jo også kun mig selv der skal ud og rejse, og jeg har ikke som sådan noget ønskedestination, som jeg bare skal til. Jeg vil bare gerne ud og have det sjovt, opleve noget nyt og komme lidt væk fra min hverdag. Derfor er jeg begyndt at kigge efter billige biletter, og når jeg finder en, som jeg synes for godt til at være sand, så slår jeg bare til. Det har jeg gjort de sidste to gange, hvor jeg skulle ud og rejse, og det har i hvert fald sparet mig nogle penge.

Jeg skal have fundet en billet inden så forfærdenligt længe, for jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg skal afsted imens jeg har nogle tømrer rendende derhjemme og lave mit gulv om. Det er nemlig blevet godt og grundigt tæsket her på det sidste, og jeg vil gerne have det fikset.

Det var alt. Vi ses!

Back To Top