Sådan pynter du vildt op til fest med 5 gode råd

Studentergilde? Bryllup? Konfirmation? Måske bare en hyggelig komsammen, hvor tøjet er fint og der er champagne til?

Uanset hvad, så skal der bare engang imellem fest til. Det er der ingen skam i, for med fest kan man samle familie og venner til en hyggelig dag eller aften med masser at snakke om.

Men pyntningen kan stadig være lidt af en udfordring, og det er ikke os alle, som har lige godt styr på det. Det kan du til gengæld få, så længe du bare følger disse fede tips!

Lær at folde dine servietter selv

Når vi kommer på restaurant eller til selskab, så bliver mange af os enormt imponerede over, hvordan man kan folde servietter.

Og i virkeligheden er det faktisk slet ikke så svært, som det nogle gange kan se ud! Nogle af mulighederne er ikke lige lette, men eksempelvis at folde stjerner er festligt uden at blive for kompliceret.

Selvfølgelig kan du også folde med fokus på begivenheden. Lær eksempelvis at folde et juletræ til julefrokosten eller en smoking til konfirmationen – det giver bare lidt mere.

Hvad er der på menuen?

Hvis spisning skal til, så er servietter sjovt, men det slår ikke, at du laver dine egne menukort. Det er simpelthen et helt nyt niveau af overskud og ekstravagance.

I dag er det heller ikke svært, fordi vi har så mange digitale programmer at designe det hele i. Du bestemmer allerede, hvad der skal spises i forvejen, så med en time eller to i et program som Publisher og med en printer, så kan du lave sjove og finurlige menukort til alle gæsterne.

Giv den hele armen med en gulvløber

Der er få ting, som skriger ”Hollywood” helt lige så meget som at have en rød løber, som dem der sælges på https://www.dreamshop2u.dk/Gulvlober-til-fest.html.

For med en gulvløber, så er vi simpelthen bare ved at gøre det hele lidt vildere og lidt sjovere. Rød er selvfølgelig den klassiske farve og kan virkelige få det hele til at føles stilet og vildt. Men det er ikke det eneste valg.

Rigeligt med designs er der nemlig, og nogle af dem passer faktisk til bestemte omstændigheder. Lyseblå eller lys pink passer eksempelvis perfekt til barnedåben og gør det stadigvæk lidt sjovere end normalt!

Væggene skal også være med

En del af lokalet, som er let at glemme, når man pynter op, er alle de vægge, som vi finder. Tit så lader vi dem stå bare, fordi der er så megen plads at pynte på – men det er synd.

Faktisk er det slet ikke svært at få væggene til at se fyldige og festlige ud. For eksempel er der både nytår og jul, hvor man kan købe bogstaver og hænge op, så der kan udsendes et festligt budskab.

Eller måske er det bare nogle guirlander eller nogle flotte, glimtende kvaster, som skal hænges op. Uanset hvad, så viser det helt klart overskud, når man pynter væggen op.

Navnekort gør det personligt

Det kan være helt vildt sjovt at lave personlige navnekort. Én ting er funktionen i, at gæsterne ved, hvor de skal sidde.

Men noget helt andet er, at det også giver et meget unikt touch. For eksempel kan du dekorere hvert enkelt navnekort med tegninger af noget, som du ved den person kan lide. Eller hvad med at lave navnekortene ud fra sæsonen?

En fjer i kortet til påske, en kvist gran, hvis vi er nået til juletiden. Ja, der er mange muligheder for at pynte op på en måde, som ikke er svær, men som stadig får dine gæster til at måbe!

Back To Top