Solfilm på mine ruder til sommer

Jeg glæder mig helt utroligt meget til sommer, for der er det sådan, at vi skal ud at køre langt, jeg og min ven, Jeppe. Vi har besluttet os for, at vi vil køre til Spanien, og det bliver virkelig spændende, kan jeg ellers godt lige hilse at sige. Der er dog en del, der skal forberedes, og vi har besluttet, at jeg tager mig af alt det tekniske – som at skaffe en bil, og sørge for at vi har mad nok, osv. med. Jeppe står for at guide, planlægge og sådan lidt. Og det skal nok blive rigtig godt, det er en ting, som er helt sikkert.

 

Reflections_Car_Window_2

 

Jeg har faktisk altid drømt om at komme ud på sådan en tur der, for det er sådan noget, som man altid hører om, folk der har gjort, og derfor synes jeg det ville være virkelig fedt, at gøre selv. Det er en ting, som jeg vil kunne huske resten af livet, er jeg helt overbevist om.

Nå, men jeg skal jo stå for alt det praktiske med bilen, så jeg tænker om det ikke er en god idé at få noget solfilm på sine ruder? Jeg kender et værksted, hvor de sætter solfilm på ruderne, i Vejle, og det skal nok blive rigtig godt, hvis jeg får det gjort. Det glæder jeg mig altså til. Tror også, at jeg lige køber mig et par solbriller for en sikkerheds skyld. Yes! Glæder mig. Men vi ses nok igen snart. Hej, mine venner!

Back To Top