Økologisk sengetøj – Seriøst?

Vi er de senest par år blevet hjernevasket til at, alt skal være økologisk. Trenden har vokset sig større og større, så i dag kan du også købe økologisk tøj og sengetøj. Men er det bare et vanvid eller er der faktisk noget om snakken? Er økologi virkelig så vigtigt, at vi skal til at købe økologisk sengetøj?Økologi går ud på, at der ikke må bruges specielle midler i produktionen. Fordelen ved dette er tydelig. Sprøjtemidler og tilsætningsstoffer er ikke naturlige for os mennesker. Dermed kan vi skade vores kroppe ved at indtage disse stoffer gennem maden.

Men tager vi et kig på f.eks. dette Cam Cam sengetøj fra Sovedyret.dk, så ses det tydeligt at økologi ikke længere kun bliver brugt i forhold til madlavning. Skal vores børn virkelig til at sove i økologisk sengetøj?

newborn girl

Selvom jeg personligt syntes det er, at gå over stregen, så kan jeg godt se pointen i, at vores børn ikke skal ligge og sove i sengetøj der er dyppet i diverse kemikaler. Det kan give alvorlige allergier og det vil vi selvfølgelig gerne undgå.

Men køber man så cam cam sengetøj fordi det er lavet af økologisk bomuld, så skal man sku også gå hele vejen og ikke bruge skyllemiddel med duft og lign. når sengetøjet vaskes. Ellers kan det sku være et fedt…

Indtil videre holder jeg mig væk fra økologi, da jeg simpelthen ikke vil betale prisen for det, men jeg vil da ikke udelukke at det måske kommer på tale, når jeg engang får nogle børn.

Back To Top