Super godt humør i dag

Hep hey og halløjsa, og hvad man nu ellers siger nu om dage. Jeg har lige fundet nogle af de rigtige gode sange fra starten af 2000 frem igen. Der er lidt Shaggy og sådan noget skønt noget. Jeg kan lige så godt sige det med det samme, men det var ikke mig, hvis I forstår sådan en lille en.

Flotte rejser til smukke Antarktis

Jeg er rigtig i sommerhumør her i dag. Det har nok noget at gøre med at jeg har hørt total sommermusik her hele morgenen. Jeg kan da lige smide jer et godt nummer her i indlægget, så I ligesom kan mærke hvad vi har med at gøre her i dag.

Hold ferie hvor sådan en sang der da lige vækker minder. Det er utroligt at tænke på at det allerede er 14 år siden at den sang kom ud. Det virker ikke mere end max fem år, hvis jeg skulle sige det. Jeg glæder mig godt nok meget til at vi skal have noget reunion halløj med min gamle skole, for så er det nemlig sådan nogle sange der som skal spilles. Jeg tror da egentlig at jeg skal til at arrangere noget sammen med nogle gamle kammerater, og når det så sker, så skal jeg helt sikkert være DJ den aften, for det er noget af det sjoveste der findes, selvom der nok kommer til at være rift om tjansen, hehe.

Har ikke så meget mere på hjertet lige nu, så jeg vil nok bare runde det her indlæg af, og nyde at jeg har fået noget ferie fra arbejdet nu 🙂

Vi ses!

Back To Top