Horoskop eller religion?

Det kan for mange være en stor mundfuld – men ens for begge dele er, at man skal tro på noget uden at kunne bevise det. Så hvad er bedst? Tro eller religion? Eller er det i virkeligheden en og samme størrelse? Jeg har ikke svaret, men min mor bliver ved med at forklare mig omkring hvordan, min dag kommer til at gå.

Jeg vil ikke sige, at hun blander sig i mit forhold med Lykke, men hun har altid en del at sige, når det kommer til den kærlighed, som hun og jeg deler. Hun kender nemlig begge vores stjernetegn – og så er hun på nettet dagligt for at se hvor kompatible vores tegn er med hinanden ift. de forskellige huse og planeter.

Jeg elsker min mor, men det kan godt blive ret irriterende, når hun forudsiger, at mig og Lykke får problemer i næste uge – men hun kan aldrig svare på hvad, problemer kommer til at være. At tyde et horoskop må være en af de mest bizarre ting at kunne, men hun – altså min mor – er ikke helt god til det endnu.

Hun plejer at læse hvad, de andre astrologer har fundet frem til – og så videreformidle hele smøren til mig og min kæreste. Og vi skal bare sidde og lytte til hende, for vi er jo nødt til at respektere, at det er de ting, som hun tror på.

Lykke har været ved at blive godt træt af hende, men hun har heldigvis taget den med ro og faktisk taget det hele meget pænt. Hun ved også godt, at der ikke findes perfekte forældre, så hun bærer over med det hele. Jeg ved ikke helt hvad, jeg skal tro omkring det.

At læse sit horoskop virker for mig mere som underholdning end ren fakta, men min mor siger, at det hele handler om at tro på noget og dedikere sig til andet end en selv.

Det kan jeg vel godt følge hende i, men når det kommer til stykket, så har jeg altså svært ved at tro på, at mit horoskop – som er nedfattet af en person jeg ikke kender – kan spå min fremtid. Min mor siger, at jeg vil lære at tro senere i livet – og des mere vil jeg have brug for det.

Hun siger at verden bliver kedeligere og modbydelig for hver dag der går og at jo ældre man bliver, des mere har man brug for at se tingene fra et nyt, friskt perspektiv – der har fokus på de gode ting i livet. Nu må vi se ad, men jeg tror nu ikke, at jeg bliver “omvendt” i løbet af det næste stykke tid. J

eg tror at hun har ret i, at det skal komme indefra – og at man ikke kan fortælle andre mennesker hvad, de skal tro. Jeg håber vel et eller andet sted, at jeg kommer til at tro før eller siden, men bare tanken om at dedikere mit sind til astrologi generelt lige nu, gør at jeg næsten fniser af mig selv. Hvis du skal bruge et horoskop, kan du altid kontakte min mor. Om nogen vil hun gerne hjælpe.

Back To Top