Vil meget gerne rejse jorden runt

Jeg har altid haft sådan en drøm om, at jeg gerne vil ud at rejse jorden rundt, så det har jeg besluttet mig for, at jeg vil gøre, når jeg har sparet pengene sammen, om det koster. I kan se priser her. Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg vil rejse med dem der, som jeg lige linkede til. Synes, at det er en rigtig fin måde, man kan gøre sådan noget på, og så har jeg mulighed for at kunne møde en hel masse nye mennesker, og det har jeg altså rigtig meget lyst til.

download (2)

 

Tror virkelig at sådan en rejse kommer til at ændre mig som person. Jeg vil vildt gerne se hele verden, og jeg er sikker på, at jeg vil se alting helt anderledes, når jeg kommer hjem. Alle de der små problemer, som man går og bygger op – de kan vel være helt ligemeget, når man ser det hele i et større perspektiv, ikke? Det tror jeg altså. Jeg kan huske, da jeg var en lille dreng, og vi havde været på sommerferie med familien – uanset, hvor det var henne. Når jeg kom hjem, så kan jeg huske, at jeg havde den her følelse af, at jeg var blevet ladet op igen. Som om, jeg var blevet genfødt på en eller anden måde. Jeg kan ikke rigtig beskrive det, men det er noget, som jeg er sikker på, du kender, hvis du husker efter. Det er bare så fedt at se livet fra et andet perspektiv nogle gange – jeg har det trods alt ikke så slemt 🙂

Back To Top