Spar penge med en god energikonsulent

Hey og velkommen til denne her fantastiske blog. Jeg er godt ved mod her i dag, og det er jo godt nok også fredag i dag, og weekenden er lige på trapperne, så det hjælper jo selvfølgelig lidt på humøret, så det er jo bare godt nok.

Jeg har tænkt på at se om jeg ikke kan finde en energikonsulent, som kan komme og tjekke hytten ud, så jeg kan få en idé om der er nogen penge af spare på varmeregninger og sådan noget der. Det er i hvert fald noget jeg kunne være rigtig interesseret i, og jeg kan ikke forestille mig nogen som helst, som ikke kunne tænke sig at spare penge.

Hele weekenden har jeg heldigvis tid til at lave lige præcis hvad jeg vil, og det er jo bare dejligt. Der findes nu ikke rigtig noget som at have et par fridage, hvor man bare har ro til at være lidt alene med sig selv. Det er i hvert fald én af de ting, som jeg har brug for ind i mellem. Nu skal jeg jo ikke kunne tale for andre, men jeg kan forestille mig at de fleste har det nogenlunde på samme måde.

Jeg håber I alle sammen får en rigtig god weekend, for det er jeg næsten overbevist om at jeg selv får. Det er skønt. Hvis vejret bliver bare nogenlunde, så skal jeg også ud og nyde det, alt andet ville være tåbeligt, når nu sommeren er så godt som slut.

 

Back To Top