Vi skal til at have gang i projekt nybyggeri

Vi er blevet enige om, at det er blevet tid til at realisere vores mangeårige drøm, om at opføre vores eget hus, og det glæder vi os helt vildt meget til. Det bliver simpelthen så godt, at jeg slet ikke kan beskrive, hvor glad jeg er. Vi har snakket med det her firma, om vores planer mht nybyggeri, og de er helt med på idéen – så nu skal vi bare have gang i tegningerne. Det skal nok blive godt, skal jeg sige jer. Det er en ting, som jeg godt vil slå fast. Det er faktisk også sådan, at vi er igang med at udvide familien, og vi vil så gerne have, at vores børn skal vokse op i et rigtig godt hjem i sådan et godt hus. Det skal nemlig være deres barndomshjem, og det er noget, som vi har planlagt, fordi at vi begge to er vokset op i et hus – altså vi er aldrig flyttet, før vi flyttede hjemmefra, og det har givet os en masse gode oplevelser. Mine forældre bor stadig i det hus, som var mit barndomshjem, men min kones forældre er flyttet.

taa_build-a-house

Nå, men i aften har vi set en film og så har vi spist rester fra weekenden, og det var rigtig godt, skal jeg sige jer. Vi fik nemlig pizza, og det var noget som faldt i ungernes smag, hehe. De er vilde med den slags – og det er jeg også, så det er jo rigtig godt. Konen spiste bare salat, hehe. Kig på gode priser og tilbud på tømrer.

Back To Top